Поліція затримала підозрюваного і направила його в Хмельницьку область / facebook.com/MVS.LVIV

У Миколаєві затримали чоловіка, який у липні поточного року побив ветерана АТО.

Читайте такожНа Київщині ветеран АТО збирався підірвати гранатою п'ятому ятьох дітей

Про це повідомляє телеканал "112 Україна" з посиланням на прес-службу поліції Миколаївської області.

Повідомляється, що затриманий - 32-річний мешканець Бердичева, раніше судимий за крадіжку і за статтею "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами".

"Зловмисник, який має кримінальні прізвиська "Малюк" і "Турик", намагається вести активну діяльність в соціальних мережах. Також відомо, що 26 липня "блогер" під Житомиром здійснював хуліганські дії та побив ветерана АТО, що також стало об'єктом численних публікацій в онлайн-виданнях", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські додали, що маючи санкціоноване постановою суду доручення Хмельницького ГУНП на затримання цього зловмисника з метою його приводу до суду, миколаївські правоохоронці затримали підозрюваного і направили його в Хмельницьку область.

Як повідомляв УНІАН, у Києві судитимуть ветерана АТО з позивним "Санта" за те, що він влаштував стрілянину в пабі. Інцидент стався 5 травня 2019 року в "Портер Пабі" на столичній Оболоні. За даними прокуратури, під час словесної перепалки один з відвідувачів закладу здійснив 6 пострілів з гвинтівки. В результаті пострілів постраждав журналіст.