Життю та здоров’ю правоохоронця нічого не загрожує / скріншот

У харківському метро чоловік вдарив поліцейського ножем у грудну клітку.

Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області.

Читайте такожУ Києві чоловік зарізав свою дружину біля дитячого садка і намагався накласти на себе руки

Інцидент стався у понеділок, 19 серпня, близько 19:30 у вестибюлі станції метрополітену «Імені О.С. Масельського». Дві дівчини підійшли до працівниці метрополітену та повідомили, що до них чіпляється невідомий чоловік у стані алкогольного сп’яніння. Жінка викликала співробітника поліції, який одразу прибув на місце. У той же час до них підійшов і 52-річний правопорушник, який несподівано дістав ніж та вдарив ним правоохоронця в область грудної клітки. Попри отримання поранення, сержант поліції затримав нападника.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України.

Правопорушнику загрожує до 15 років позбавлення волі. На даний час чоловік знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

Як повідомляв УНІАН, у суботу, 17 серпня, в Харкові на станції метрополітену "Холодна гора" чоловік зістрибнув на рейки.