Інцидент стався під час розрахунку із офіціантом / фото: dnepr24.com.ua

На Львівщині працівник прокуратури під час перебування в кафе влаштував дебош і побив офіціанта; після інциденту він написав заяву на звільнення за власним бажанням.

У коментарі УНІАН прес-секретар прокуратури Львівської області Юлія Шевченко повідомила, що даний випадок стався в одному з селищ області і за даним фактом вже відкрито кримінальне провадження.

«Стосовно цього факту зазначу, що вказана особа перебувала у відпустці. Інцидент трапився у вечірній час, а причиною конфлікту стало непорозуміння при розрахунку. Працівник прокуратури визнав свою неправильну поведінку та за власним бажанням написав заяву на звільнення. На даний час вона задоволена. 29 серпня Радехівською місцевою прокуратурою зареєстровано кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 КК України (хуліганство), яке 30 серпня скероване до ДБР. Процесуальне керівництво здійснюватиме Генеральна інспекція ГПУ», - повідомила речник прокуратури Львівщини.

Відео дня

Як уточнили кореспонденту УНІАН у прес-службі Територіального управління ДБР у Львові, інцидент стався увечері 28 серпня.

Як стало відомо кореспонденту УНІАН з власних джерел, інцидент стався у смт Красне Буського району: прокурор Радехівської місцевої прокуратури перебував в одному з кафе селища і після того як офіціант приніс рахунок, вчинив скандал і побив офіціанта. Після цього прокурор пішов із закладу.