Зловмисник заклеїв потерпілій рот скотчем та познущався з неї / фото pixabay.com

У Куп’янському районі Харківської області поліція затримала 31-річного вітчима, який підозрюється у зґвалтуванні 13-річної дівчинки.

Як повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Харківській області, 15 вересня близько 11:55 до правоохоронців надійшла інформація від місцевої жительки про те, що співмешканець заявниці зґвалтував її 13-річну доньку.

Читайте такожНа суд над ґвалтівником 12-річної дівчинки у Харкові не пустять ЗМІ (фото)

Відео дня

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що вітчим підстеріг дівчину біля будинку та затягнув у кущі. Зловмисник заклеїв потерпілій рот скотчем та познущався з неї.

В ході проведення огляду місця події правоохоронці вилучили фрагменти скотчу, біологічні матеріали, білизну потерпілої та речі підозрюваного.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Раніше у Харкові 12-річну школярку, яка поверталася додому з уроків, побив і зґвалтував невідомий.