У Києві п'яні військові влаштували бійку й стріляли в бійця, який воював на Донбасі. Це сталося 16 жовтня ввечері на столичному Виноградарі.

"Компанія з трьох п'яних військовослужбовців поверталася додому з гулянки. Жінок вони відправили на таксі, а самі пішли у супермаркет. Взяли пляшку, запивку, закусон і, щоб далеко не відходити, почали розпивати просто біля магазину", – йдеться у повідомленні "Київ Оперативний" у Facebook.

Читайте такожНа Київщині внаслідок ДТП двоє військових згоріли в авто (фото)

Після розпиття алкоголю один із військових вирушив до найближчого двору, щоб "справити потребу" неподалік від дитячого майданчика. До нього підійшов чоловік, який проходив з другом і жінкою поруч (як виявилося згодом – брав участь у війні на сході України) й зробив зауваження.

"Слово за слово, і почалася бійка. Потім хлопець у формі вирішив закінчити бійку стріляниною. Він дістав свій ПМ і почав стріляти по тому, хто просто сказав йому, що тут справляти потребу не дуже ввічливо. На щастя, набої були гумові, і влучив він тільки двічі в обидві ноги", – зазначається у повідомленні.

У бійці також постраждав колега військового - йому АТОшник зламав ногу. Поліція затримала військовослужбовців.

facebook.com/KyivOperativ
facebook.com/KyivOperativ
facebook.com/KyivOperativ

Раніше у Києві військові на позашляховику влетіли в легковик, після чого втекли.