В ході обшуків вилучено балаклави та зброю, які використовувались під час вчинення злочинів / фото ГУ НП в Дніпропетровській області

У місті Кам’янське Дніпропетровської області сьогодні в ході спецоперації поліції із залученням співробітників «КОРД» затримано трьох членів злочинної групи, які вичиняли розбійні напади та вимагали гроші у аграріїв та підприємців.

Як повідомили УНІАН у відділі комунікації Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області, до складу злочинної групи входили раніше судимі чоловіки віком 25, 26 та 28 років.

«Документування групи почалось із вчинення ними у вересні 2019 року хуліганства із застосуванням зброї. Під час нападу вони спричинили місцевому жителю вогнепальне поранення. В ході розслідування було встановлено, що чоловіки згрупувалися для вимагання грошових коштів у фермерів та можуть бути причетні до ряду резонансних злочинів», - йдеться у повідомленні.

Сьогодні, 22 жовтня, за місцем їхнього мешкання та в автомобілях були проведені обшуки, в ході яких вилучено балаклави, рукавиці та зброю, які використовувались під час вчинення злочинів.

Слідчі дії проводилися в рамках розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Наразі триває слідство для встановлення всіх обставин причетності підозрюваних до інших злочинів на території Дніпропетровської області.