40-річний чоловік, який вижив після стрілянини в Харкові, успішно переніс операцію.

Його стан стабільний, загрози для життя немає, йдеться в сюжеті ТСН.

"Стан стабільний, інших коментарів ми, на жаль, надати не можемо. Життю на цей момент нічого не загрожує", - розповів заступник головного лікаря Інституту невідкладної хірургії Євген Доценко. Однак для свідчень поранений іще занадто слабкий, тож допитати його слідчі не можуть.

Перестрілка у центрі Харкова сталася серед білого дня, її  встигли зафільмувати очевидці.  Двох чоловіків кілер чекав біля машини і відкрив вогонь, вони теж дістали зброю. Усі троє зазнали поранень. Кілер утікав на позашляховику, а згодом, оточений поліцією, підірвав себе гранатою.

Читайте такожКримінальні розбірки в Харкові: у стрілка з собою був цілий склад зброї

Двох його жертв  забрала швидка. Один чоловік помер дорогою до лікарні, другий зараз у реанімації під посиленою охороною спецпризначенців. Поліція імен не називає, але за інформацією ЗМІ, убитий  Володимир Борох – свідок у справі про вбивство депутата Держдуми ФР Дениса Вороненкова. Вижив Георгій Ісаков – поплічник одіозного ватажка бійцівського клубу "Оплот" Євгена Жиліна

Як повідомлялося, у п’ятницю, 25 жовтня, в Харкові на вулиці Клочківській біля супермаркету сталася стрілянина. За словами очевидців, до того, як почалися розбірки, в супермаркеті помітили чотирьох підозрілих чоловіків у чорному одязі. Припускають, що саме між ними стався конфлікт, який згодом переріс у стрілянину. В ній загинув свідок у справі про вбивство колишнього депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова. Один із її учасників, який утік із місця на автомобілі, згодом підірвав себе гранатою, щоби не потрапити до рук поліції.