Під Києвом побилися комунальники та будівельники / Фото: Нацполіція

У селищі Чабани стався конфлікт між представниками комунального господарства та будівельниками - вони влаштували бійку зі стріляниною.

Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

Інцидент стався через брудні колеса на вантажних автомобілях будівельників. Як повідомляється, щоб авто не забруднювали асфальт на ділянці будівельних робіт, місцеві комунальники вирішили не пропускати їх на дорогу, поки ті не змиють бруд. Про своє рішення вони повідомили керівникам будівництва.

Відео дня

"Працівник комунального господарства легковим автомобілем перегородив дорогу водієві вантажного авто, що виїздив з будівельного майданчика з брудними колесами. Водій-будівельник почав обурюватися і між ними виникла сварка. Після чого керманич вантажівки взяв в автомобілі травматичний пістолет і повернувся продовжити "розмову". У цей час на підмогу комунальнику приїхали його колеги. Вони з кулаками накинулись на чоловіка з пістолетом, який у свою чергу кілька раз вистрілив у їхній бік", - йдеться у повідомленні.

Читайте такожУ столичному кафе "Баку" влаштували стрілянину, є постраждалі (фото)

Унаслідок конфлікту постраждали водій вантажівки та комунальник - у них забійні травми тіла. У ще двох комунальників - травматичні поранення ноги та живота. За фактом поліція має намір відкрити кримінальне провадження.

Як повідомляв УНІАН, на залізничному вокзалі Києва жінка напала на поліцейського.