У Києві чоловік намагався накласти на себе руки на очах у поліції / фото УНІАН

У Дніпровському районі Києва активісти і поліція запобігли спробі суїциду чоловіка.

Читайте такожУ Рівному за загадкових обставин загинула мати трьох дітей (відео)

Як повідомляє «Информатор», 21 грудня правоохоронці отримали інформацію про те, що на вулиці Кібальчича чоловік намагається накласти на себе руки. Екіпаж поліції, що прибув на місце, побачив чоловіка, який сидів на зупинці громадського транспорту і різав собі руки осколком пляшки.

Відео дня

Разом з поліцією на місце прибули активісти ГО «Автопатруль Майдан». За їх словами, вони забрали у чоловіка осколок пляшки, яким він намагався нашкодити собі. Вони також опублікували відео. На ньому чоловік каже, що йому набридло жити.

До приїзду медиків потерпілому надали першу допомогу, щоб зупинити кров. Лікарі «швидкої» госпіталізували чоловіка у лікарню. Попередній діагноз — різана рана лівої руки.

На гарячу лінію 102 надійшов виклик про ті що чоловік сидить на зупинці і ріже вені на руці. Автопатруль Майдан прибули першими із патрульними і надали першу невідкладну допомогу згодом приїхала швидка допомога. ✔️🔴 ДОДАВАЙТЕСЬ в друзі Автопатруль Майдан та підписуйтесь .... ⤵️ ⠀ І не забувайте нас відзначати у своїх СТОРІС ☑️ ⠀ 👇👇👇 ⠀ Instagram↔️ https://instagram.com/autopatrol_maidan_ • Facebook↔️ https://www.facebook.com/autopatrolmaidan • YouTube↔️ https://www.youtube.com/channel/UCEJel4wSxwIdqLnVOK4pQ0w • ⓉⒺⓁⒺⒼⓇⒶⓂ ҠᗩℍᗩᏁ ↔️ t.me/KyivMaidan • ⓉⒺⓁⒺⒼⓇⒶⓂ ЧАТ ↔️ t.me/KyivMaidan_Chat • • Громадська Організація Автопатруль Майдан БЕЗПЕКА ПОНАД УСЕ!‼️‼️‼️‼️ ✔️✔️✔️ • #київ #київ #kiev #kyiv #ukraine #дтпкиев #kyivoperativ #dtpkiev #dtp #киевукраина #поліція #патрульнаполіція #поліціяукраїни #ппоп #новини #visualukraine #фото #сьогодні #хроніка #accident #today #автопатруль_майдан #зеленський #затримання #затримання #безпека #ПорядокЦеТи #KyivPatrol #ДТП #дійпротинасильства

Публікація від 🇺🇦Автопатруль Майдан🇺🇦 (@autopatrol_maidan_)

Раніше в Печерському районі Києва дівчина випала з вікна багатоповерхівки.