Депутат Миколаївської обласної ради погрожував патрульним поліцейським після того, як вони зупинили його через порушення правил дорожнього руху.

Як повідомляє прес-служба обласного управління Національної поліції, інцидент стався в ніч на 25 грудня у Березанському районі. Екіпаж зупинив автомобіль Toyota за обгін поліцейського автомобіля через суцільну смугу. 

"Коли поліцейські підійшли до транспортного засобу, водій, сидячи у салоні, дістав пістолет, перевів його у бойову готовність, та повідомив, що має намір застосувати зброю, аргументуючи тим, що він невпевнений, що з ним спілкується співробітник поліції. На вимогу поліцейського сховати зброю та надати документи, керманич різко розпочав рух, намагаючись втекти", - йдеться у повідомленні.

Читайте такожПривласнив землі для переселенців і ветеранів АТО: меру Обухова повідомили про підозру

Копам вдалося наздогнати водія та заблокувати його. Згодом з'ясувалося перебування за кермом депутата облради. За невиконання ним вимог про зупинку та перевищення швидкості на нього склали адмінпротоколи, а за погрозу зброєю - відкрили кримінальне провадження. За це йому загрожує до трьох років позбавлення волі. Пістолет, яким він погрожував, вилучили та направили на експертизу.

Сьогодні депутату оголосили про підозру у скоєнні злочину. Найближчим часом йому планують обрати запобіжний захід.

Правоохоронці ім'я підозрюваного депутата не уточнюють, однак, за даними "Преступности.НЕТ", мова йде про Вадима Олабіна.

Як повідомляв УНІАН, нардеп з ОПЗЖ Нестор Шуфрич похизувався фото з вбитим носорогом.