Ілюстрація REUTERS

У Києві до чотирьох років ув’язнення засуджено винуватця ДТП, внаслідок якої постраждали 5 осіб.

Як повідомляє Відділ комунікації столичної поліції, автоаварія сталася у листопаді 2017 року.

Читайте такожУ Києві затримали чоловіка, який намагався продати 10 кілограмів ртуті (фото)

Відео дня

Водій автомобіля «Фольксваген» виїхав на перехрестя Великої кільцевої дороги з вулицею Газопровідна, де зіткнувся з автомобілем «ДЕУ».

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди два пасажири «Фольксваген» та три пасажири «ДЕУ» отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

У ході досудового розслідування слідчі встановили, що водій «Фольксваген» перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Чоловіку оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Днями Подільський райсуд столиці призначив правопорушнику покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк два роки.

Як повідомляв УНІАН, у Києві з Дніпра виловили людську голову в пакеті. Правоохоронці встановлюють особу і проводять пошуки тіла загиблого.