Вогнеборець отримав опіки обличчя та передпліччя \ dp.dsns.gov.ua

Внаслідок пожежі на столичній станції техобслуговування постраждав рятувальник. Він з опіками обличчя та рук знаходиться у лікарні. Травми чоловік отримав вже після того, як вогонь вдалося загасити.

Читайте такожУ Києві сталася масштабна пожежа: полум'я охопило залізничне депо (фото)

Як йдеться в сюжеті ТСН, відео пожежі зняли мешканці сусідніх будинків. Спочатку СТО загорілось, а потім стався потужний вибух. Що саме його викликало, поки невідомо. Власники заправки запевнили пожежників, що всередині немає ні автомобіля, ні вибухо-небезпечних речовин.

Втім, небезпечні горючі речовини там таки були. Після того, як пожежу ліквідовували рятувальники розбирали конструкції і побачили, що прорвало металеву бочку з маслом. Вона була всередині гаража.

Вогнеборець отримав опіки обличчя та передпліччя. Він знаходиться в опіковому центрі. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

«Перевіряли йому очі, постраждали, чи буде він бачити чи ні. Хоча очі в нього забинтовані, за словами лікарів, він буде бачити. Це травма на роботі, тому ведеться розслідування, якщо буде підтверджено, що він діяв правильно, то буде якась компенсація», -кажуть колеги пожежника.