З’ясування стосунків між кількома десятками чоловіків у Олевську вартувало життя одному з них / Фото Вячеслав Печененко via facebook.com

Про це повідомив начальник ГУ Нацполіції у Житомирській області В’ячеслав Печененко на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні, 16 січня, близько першої ночі у райцентрі (Олевськ -УНІАН) сталася сутичка між кількома десятками чоловіків із використанням зброї. У результаті загинув один з учасників конфлікту та ще 6 поранених",- написав він.

Читайте також"Стінка на стінку": у Міноборони розповіли про масову бійку в Києві за участю військових

Відео дня

За його даними, на місці з ночі працюють слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції та Олевського відділення поліції, експерти вибухотехнічної служби та спецпідрозділ поліції.

За зібраними на цей час даними, зазначив Печененко, "конфлікт виник як на побутовому грунті, так і у результаті кримінальних розборок між місцевими та заїжджими "гастролерами", попередньо, із Львівщини". Йому передувало з’ясування стосунків напередодні між чоловіками у кафе та на дискотеці, додав начальник поліції.

Поліція розпочала кримінальне провадження і ретельно документує усі обставини. Попередня правова кваліфікація події - «замах на вбивство» (ст.15 та ст. 115 ККУ), «хуліганство» ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України.

«На даний час уже встановлено частину учасників конфлікту та усі їх транспортні засоби. Тривають подальші дії», - підкреслив Печененко.