На сайті форуму Харкова з’явилися зображення із камер спостереження, на яких видно моторошну аварію на вулиці Сумській, передає ТСН.

На першому фото видно, як на тротуарі поруч із пішохідним переходом стоять люди і чекають на зелене світло.

Люди чекають на

А на другому зображенні, зробленому через 3 секунди, - усіх цих людей збиває Lexus.

Відео дня

Читайте такожСмертельна ДТП у Харкові: за кермом Lexus була донька бізнесмена - ЗМІ

Людей сбивает автомобиль / фото kharkovforum.com

Тим часом користувачі форуму повідомляють, що Олена Зайцева, яку називають винуватицею ДТП, видалила свою сторінку із соціальної мережі «ВКонтакте». Але користувачі встигли зробити її скріншот. 

Як повідомляв УНІАН, в центрі Харкова в середу ввечері сталася ДТП, в результаті якого загинули 6 людей, ще 6 були травмовані. Зіткнулися дві іномарки - Lexus RX 350 і Volkswagen Touareg. Після зіткнення позашляховик вилетів з проїжджої частини і врізався в натовп людей.

Читайте також: Усі подробиці жахливої ДТП у Харкові: хто така Олена Зайцева, як сталася трагедія і що сталося після (фото, відео 18+) 

Правоохоронцями було встановлено особи трьох загиблих: Олександр Євтєєв (27 років), Ніна Кобісева (28 років), Олена Умаєва. У лікарні доставлено: Берченко Олена, Юрій Неудачин, Оксана Нестеренко. Особи ще двох жінок встановлюються: вагітна жінка доставлена ​​в обласну лікарню, інша постраждала - у відділення політравми харківської лікарні. Лікарі вночі оперували трьох постраждалих, серед яких була вагітна жінка. Стан двох осіб залишається вкрай важким.