Ілюстрація / REUTERS

У Харківській області чоловік з невстановлених причин відкрив вогонь у бік поліцейських, після чого вистрілив собі в голову і згодом помер у лікарні.

Як повідомили УНІАН у відділі комунікації ГУ НП України в Харківській області, 22 грудня о 1:39 до Лозівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в будинку на території мікрорайону невідомий намагається демонтувати електролічильник.

Читайте такожПоліцейські прострелили ноги злодію, який збирав "данину" із жителя Слов’янська

Відео дня

За даними поліції, на місці поліцейські не виявили технічних пошкоджень електролічильників, а також не побачили людей, які могли б вчиняти злочин.

«Співробітники поліції вийшли на вулицю і продовжили огляд прилеглої території. У цей час з під’їзду вибіг невідомий і вистрілив декілька разів з невстановленої зброї у бік службового автомобіля, помчав до іншого будинку, біля якого вистрілив собі у голову. Бригадою «швидкої» допомоги у непритомному стані чоловік був госпіталізований до відділення реанімації. Під час операції він помер», - розповіли в поліції.

Постраждалих немає. Табельна вогнепальна зброя правоохоронцями не застосовувалася. З місця події були вилучені речові докази.

Також поліцейські встановили особу загиблого, ним виявився житель міста Лозова, чоловік 1973 року народження, раніше судимий.