Київська блогерка потрапила в скандал з поліцією / скріншот з відео

Київська блогерка ttiisshhiinnaa знову потрапила в скандал. Компанія дівчини розгромила арендовану квартиру, на місце викликали правоохоронців.

Відео зі сторіз блогерки в Instagram опублікував «Київ Оперативний». На ньому можна бачити, що дівчина і її хлопець спілкуються з поліцією. Очевидно, обидва нетверезі. За їхніми словами, вони не зробили нічого незаконного.

Зрештою на хлопця блогерки Сергія наділи наручники і відвезли в райвідділок. Дівчина також поїхала з поліцейськими, щоб забрати його.

Відео містить ненормативну лексику

У березні цього року ttiisshhiinnaa вже побувала в подібному скандалі. Тоді вона розгромила знімну квартиру в ЖК "Комфорт Таун", оскільки заявила, що господар квартири обдурив її.

На опублікованому тоді відео можна було бачити, що дівчина висипала пакет зі сміттям посеред кімнати, порвала штори, закидала меблі сирими яйцями і розсипала скрізь борошно. А під кінець - розлила лак для нігтів у ванній.

Читайте такожУ київському метро підлітки влаштували вечірку (відео)

Підлітки громлять квартири заради хайпу

Розгром арендованого житла нещодавню став одним з найбільш шкідливих трендів соцмереж.

Ріелтори зіткнулися з тим, що групи молодих людей знімають хороші квартири під вечірки і цілеспрямовано влаштовують там погроми заради відео в Instagram.

Крім того, з'явилися пранкери, які знімають подобово квартири і псують їх. Можуть перефарбувати стіни, шпалери, залишити на стінах або підлозі малюнки і зняти все це на відео.

Юристи кажуть, що єдиний спосіб боротьби з такими орендарями – це укладення офіційних договорів на оренду, щоб на руках залишилися копії документів.