У Сумах нетвереза пасажирка тролейбуса жорстоко побила кондуктора / фото facebook КП-СМР-Електроавтотранс

У Сумах нетвереза пасажирка тролейбуса побила кондуктора через прохання надягнути захисну маску.

Про це сьогодні у Facebook повідомило комунальне підприємство Сумської міської ради "Електроавтотранс".

Читайте такожУ Києві пасажири побили водія трамвая за прохання надягти маску - соцмережі (відео)

Відео дня

Зазначається, що інцидент стався у салоні тролейбуса №275, що о 21:10 курсував за маршрутом №7 "Хіммістечко - Центроліт".

За словами кондуктора, на зупинці "Вишневий сад" до салону зайшли дві жінки, одна з них - без захисної маски.

"Зауваження надягнути маску, одна з пасажирок, що перебувала у стані алкогольного сп’яніння, сприйняла доволі агресивно: почала лаятися, використовуючи нецензурну лексику, ображати кондуктора та навіть вирішила з’ясувати стосунки з водієм. На повторні прохання дотримуватися вимог карантинних обмежень та надягнути засіб індивідуального захисту або ж покинути салон комунального транспорту, пасажирка ніяк не реагувала й продовжувала скандалити", - йдеться у повідомленні.

В результаті водій був вимушений зупинити рух тролейбуса.

За інформацією підприємства, у той час, як кондуктор вийшла з салону на зупинку і почала викликати поліцію, розлючена пасажирка накинулася на неї.

Лікарі зафіксували на руках та обличчі потерпілої численні гематоми / фото facebook КП-СМР-Електроавтотранс

"Спочатку працівниця підприємства отримала удар в обличчя, потім - удари по руках, ногах, тілу. Вгамувати п’яну пасажирку змогли водій, перехожі та поліція, яка вже прибула на місце за викликом", - розповіли у "Електроавтотрансі".

Лікарі зафіксували на руках та обличчі потерпілої численні гематоми, забій пальців лівої руки та променевої кістки на правій руці. Після допомоги медиків, постраждала написала заяву до поліції.

фото facebook КП-СМР-Електроавтотранс

Адаптивний карантин в Україні

  • Адаптивний карантин був введений в Україні 1 серпня. Тоді регіони країни поділили на "червону", "зелену", "помаранчеву" й "жовту" зони з огляду на завантаженість ліжок, середню кількість тестувань населення, коефіцієнт виявлення випадків інфікування та показник динаміки зростання випадків інфікування. Таким чином, у кожній з епідеміологічних зон встановлять різні карантинні обмеження. Найм’якіші – у "зеленій" зоні, найбільш жорсткі очікують регіони "червоної" зони.
  • Таким чином, у кожній з епідеміологічних зон встановлять різні карантинні обмеження. Найм’якіші - у "зеленій" зоні, найбільш жорсткі очікують регіони "червоної" зони.
  • 12 серпня уряд об'єднав два показники, за якими визначають захворюваність в регіонах і встановлюють карантинні зони.