Дмитро Калюжний був так званим начальником підприємства "АлчевськТепло" / фото Луганськгаз

В окупованому Росією Алчевську Луганської області місцевий колаборант Дмитро Калюжний "підсмажився" при спробі включити генератор.

Як повідомляється в соцмережах, так званий начальник підприємства "АлчевськТепло" під час відключення світла поїхав додому й намагався запустити вкрадений з підприємства генератор. Але генератор став на бік добра та вбив російського посіпаку струмом.

Колаборанта вбило струмом від вкраденого генератора / скріншот

Смерть Калюжного підтвердили у підконтрольній російським загарбникам компанії "Луганськгаз". Вони висловили співчуття через нібито "непоправну втрату справжнього патріота вітчизни" і розповіли, яким "хорошим фахівцем" був "скобзонений" колаборант, і як його "поважали в колективі".

Відео дня

У повідомленні не уточнюються обставини смерті Калюжного як власне й те, як крадений генератор допомагав йому "на високому рівні вирішувати складні проблеми в максимально короткі терміни".

Ліквідація Татарського та інших ворогів України

Як повідомляв УНІАН, 2 квітня в Санкт-Петербурзі прогримів вибух, у результаті якого було ліквідовано російського пропагандиста Владлєна Татарського, який відомий своїми закликами вбивати українців. За версією слідства РФ, бомба була закладена в статуетку, яку за кілька хвилин до "бавовни" Татарському подарувала дівчина, імовірно, Дар'я Трєпова.

Влітку минулого року в Підмосков'ї вибухнув автомобіль ідеолога "русского міра" Олександра Дугіна. На момент інциденту в авто перебувала його донька Дарина Дугіна, яка також, як і батько, підтримувала вбивства українців.

А на початку лютого невідомі ліквідували пострілом в потилицю бойовика й пропагандиста Ігоря Мангушева. Це сталося на окупованій росіянами території Донецької області. У серпні Мангушев зі сцени проголосив антиукраїнську промову перед бойовиками "ЛДНР", тримаючи в руках нібито череп українського воїна з заводу "Азовсталь".

Вас також можуть зацікавити новини: