Причини конфлікту правоохоронцями не називаються / фото скріншот відео

У місті Чорноморськ Одеської області жорстоко побили та пограбували військовослужбовця, його госпіталізували у важкому стані. Зокрема, про подію повідомили родичі потерпілого у соціальних мережах.

Як підтвердили УНІАН у пресслужбі регіонального главку Національної поліції, напад стався на вулиці, у темний час доби.

Наразі особи нападників встановлені. Відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296  (хуліганство) ККУ. У поліції додали, що кваліфікацію справи може бути змінено після висновку медиків щодо стану потерпілого та підтвердження інформації про його пограбування.

Водночас, у соціальних мережах родичі потерпілого повідомляють, що подія сталася на вулиці Лазурній, біля магазину "Верже". На нього напали кілька зловмисників (за деякими даними, п’ятеро чоловіків), від першого удару військовий впав та не міг підвестися, але його били ще 15 хвилин, коли він лежав на асфальті.

У потерпілого діагностували перелом шиї та набряк мозку, зараз він нерухомий. Зазначається, що зникли банкові карти, телефон та військовий квиток. Родичі стверджують, що охорона, яка приїхала на місце, зловмисників відпустила. 

На Одещині жорстоко побили військовослужбовця: чоловік у лікарні (відео)

Побиття військових

Нагадаємо, 2 квітня в одному з храмів УПЦ МП у Хмельницькому священик та віряни побили військового, який запитав, скільки ще людей має загинути, щоб вони перестали відвідувати церкву МП. 

Згодом стало відомо, що цей представник УПЦ втік з України. За даними депутата Хмельницької міськради Олександра Василишина, зловмисник отримав від поліції підозру, але наступного дня стало відомо, що він поїхав за кордон.

Вас також можуть зацікавити новини: