Прикордонники виїхали 1 травня у напрямку державного кордону, коли почули шум дрона / ДПСУ

Прикордонники Львівського загону затримали чоловіка, який намагався двічі наїхати на них автомобілем, а також пробував переправити до Польщі дроном медичні маски.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

Прикордонники виїхали 1 травня у напрямку державного кордону, коли почули шум дрона, невдовзі виявили чоловіка та легковий автомобіль.

Відео дня

Читайте такожМомент падіння літака у Дніпрі потрапив на відео

На вимогу військовослужбовців про зупинку автомобіля, водій не відреагував та спробувавши наїхати на прикордонника,  вдався до втечі.

За декілька хвилин охоронці кордону знайшли автомобіль у лісі. Під час спроби зупинки водій знову не виконав вимогу прикордонників і  наїхав удруге.

«З метою зупинки легковика та враховуючи загрозу життю співробітникам Держприкордонслужби, наряд здійснив попереджувальні постріли та в напрямку коліс транспортного засобу. Після чого, вже з пробитими колесами, автомобіль вдалося зупинити», – йдеться у повідомленні служби.

На місце події викликали поліцію і «швидку». 

Прикордонники встановили, що раніше українця вже затримували польські колеги за контрабанду цигарок. Цього разу чоловік намагався переправити два пакунки медичних масок.

Як повідомляв УНІАН, у Запоріжжі за фактом наруги над державним прапором відкрито кримінальне провадження.