На Львівщині у моторошній ДТП загинув малюк / колаж УНІАН, фото Поліція Львівщини

На Львівщині сталася смертельна ДТП. Водій збив візочок із дворічною дитиною на нерегульованому пішохідному переході – хлопчик загинув.

Як повідомляють правоохоронці, ДТП сталася  29 серпня близько 12:00 на автодорозі "Київ-Чоп" неподалік села Раковець Львівського району.

"Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля "Пежо 407", 43-річний житель Нового Роздолу, здійснив наїзд на дворічного хлопчика, мешканця модульного містечка одного з сіл Львівського району, який перебував у дитячому візочку, яким керувала його мати. Внаслідок ДТП хлопчик отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події", – йдеться у дописі.

Відео дня

За фактом аварії слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини трагедії.

ДТП в Україні: інші новини

Ввечері 22 серпня на Вінничині сталася масштабна аварія. У тій ДТП загинули 12 людей, з яких шестеро – діти. Згодом стало відомо, що загинули дві родини з дітьми та їхні близькі: два брати, їхня неповнолітня сестра, дружини, діти, теща одного із них та кум – хрещений батько 2-річного хлопчика, який теж був у салоні авто. 

Декількома днями раніше велика аварія сталася на Черкащині. Тоді загинуло три людини. Тіла загиблих довелося вирізати з потрощених машин рятувальникам.

Вас також можуть зацікавити новини: