У Полтавські області діти викрали авто / фото Нацполіція

У Кременчуці Полтавської області двоє підлітків 12 та 13 років викрали автомобіль у матері свого друга. Жінка виявила крадіжку згодом та звернулась до поліції. 

Про це повідомили в Нацполіції Полтавської області. 

Інцидент трапився 3 лютого. 35-річна постраждала повідомила поліціянтам, що невідомі викрали її автомобіль Volkswagen Touareg, який був припаркований поблизу багатоповерхівки у мікрорайоні Молодіжний. 

Відео дня

Поліція оперативно розшукала авто та встановила причетних до злочину. Викрадачами автівки стали двоє хлопців, віком 12 та 13 років.

Слідчі встановили, що один із хлопців гостював у сина потерпілої напередодні злочину. Він непомітно вкрав ключі, а потім разом з другом викрав авто. Підлітки трохи покермували та залишили авто в одному із гаражних кооперативів.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Оскільки відповідальність за цією статтею настає від 14-річного віку, щодо підлітків суд може застосувати заходи виховного характеру. 

Читайте такожНа Київщині піймали серійного викрадача автівок (відео)Як повідомляв УНІАН, раніше в Ірпені, що під Києвом, після побачення "кавалер" вкрав автівку дівчини.

Вас також можуть зацікавити новини: