На Прикарпатті поліцейський скоїв смертельну ДТП / фото facebook.com/frankivsk.police

В Івано-Франківській області поліцейський за кермом автомобіля насмерть збив підлітка. Про це повідомляє обласне управління Національної поліції.

Трагедія сталася близько 22:20 у п'ятницю в селі Ценява Коломийського району. "Водій автомобіля "BMW", перебуваючи поза службою, на неосвітленій ділянці дороги вчинив наїзд на хлопця. Від отриманих травм 16-річний підліток загинув", – йдеться у повідомленні. 

У поліції стверджують, що їхній працівник, який перебував за кермом, був тверезий – це показала перевірка на місці події. 

Відео дня

Зараз за цим ДТП прикарпатська поліція проводить службове розслідування. Своєю чергою Державне бюро розслідувань порушило кримінальну справу.

Інші новини про дорожньо-транспортні пригоди

Як писав УНІАН, на початку вересня у Великобританії у страшній ДТП загинула українка та двоє її дітей. Автобус, в якому їхала сім'я, зіткнувся з двома автомобілями. Але була ще третя дитина. Дівчина-підліток вижила у цій аварії, але тепер залишилася круглою сиротою, адже батько сімейства кілька місяців тому також загинув в автокатастрофі.

Також ми розповідали, що у Чорногорії пасажирський автобус впав у прірву. В результаті аварії загинули двоє осіб, було багато поранених. Серед постраждалих опинився і чоловік з України. Через тяжкі травми лікарям довелося ампутували йому ліву ногу.

Вас також можуть зацікавити новини: