Пара виховувала 3-річну дочку Аллу / фото Анна Яненко / Facebook

У Теребовлі Тернопільської області в ніч на 19 червня чоловік вбив свою молоду дружину, а потім наклав на себе руки.

Подробиці трагедії розповідає Obozrevatel.

Як повідомляє поліція Тернопільської області, рано вранці надійшов дзвінок від жінки, яка заявила, що в будинку брата виявила вбитою його 28-річну дружину. Коли правоохоронці прибули на місце інциденту, то у дворі будинку знайшли і тіло чоловіка. Він підірвався на вибуховому пристрої.

Відео дня

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 115 КК України (Умисне вбивство).

Загибла 28-річна Ганна Яненко була медсестрою. Її чоловік, 39-річний Роман Шманько, офіційно ніде не працював. А незадовго до своєї смерті він попросив сестру прийти і забрати його 3-річну дочку Аллу.

фото Анна Яненко / Facebook

За словами знайомих, чоловік вдарив дружину праскою по голові, а потім задушив проводом від нього.

Знайома сім'ї також розповідає, що подружжя вже було в процесі розлучення, і Аня нібито збиралася забрати дочку в Німеччину, де вона працювала вже кілька років. "Аня прилетіла з Німеччини, а Роман повернувся з Польщі. Рома замовив столик в ресторані, щоб відзначити день народження дочки, їй виповнювалося 3 рочки», - розповіла вона.

фото Анна Яненко / Facebook

"Аня давно хотіла виїхати працювати за кордон. Подавала документи. І дозвіл на роботу в Німеччині отримала якраз тоді, коли їй потрібно було народжувати дочку. Тому вони з Ромою вирішили, що вона їде туди, влаштовується, а потім забирає і їх", – зазначила подруга Ані.

Весь цей час Аня надсилала частину грошей чоловікові з донькою. Виховувати дитину допомагала і сім'я Романа. Однак, за словами подруги, Роман частенько підіймав на дружину руку.

"Вона з'являлася з синцями. Навіть у Німеччині, коли він туди до неї приїжджав, він і там її бив. Тому вона і вирішила з ним розлучитися", - вважає дівчина.

фото Анна Яненко / Facebook

Але є й інша версія трагедії. Один з друзів Шманько розповів, що в Німеччині Роман нібито застав Анну з іншим чоловіком.

"Вона була в машині з ним. Той ледве вижив після цього. Роман змушений був виїхати з Німеччини після цього. Насправді він був не проти того, щоб дочка жила в Німеччині", – розповів приятель Романа.

Аню поховали в рідному місті 20 червня на Трійцю, в день народження її єдиної дочки. Її могила розташована неподалік від могил мами і бабусі.

Вас також можуть зацікавити новини: