Правоохоронці з'ясовують всі обставини події / фото Поліція Чернігівської області

У Чернігівській області дерево впало на автівку, внаслідок чого загинуло двоє осіб. Про це повідомили у відділі комунікацій поліції Чернігівської області.

Згідно з інформацією, сьогодні близько 14-ї години до поліції надійшло повідомлення про те, що на дорозі між селами в Новгород-Сіверському районі на автомобіль з людьми впало дерево. Внаслідок цього, двоє пасажирів автівки загинули, ще двоє людей зазнали травм.

Попередньо відомо, що автівка з п’ятьма людьми рухалася дорогою. У салоні також перебувала неповнолітня дитина.

Відео дня

"Внаслідок пориву вітру на авто впало дерево. Двоє дорослих пасажирів - чоловік і жінка - загинули, їхня 10-річна дитина - жива і неушкоджена. Водій авто і ще один пасажир госпіталізовані з травмами", - зазначили в поліції.

Правоохоронці з'ясовують всі обставини події / фото Поліція Чернігівської області
Пошкоджений автомобіль внаслідок падіння дерева / фото Поліція Чернігівської області

Усі обставини події поліція з’ясовує в рамках провадження за п.1. ч.2 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) з приміткою "нещасний випадок".

Негода в Україні: що відомо

Як писав УНІАН, у Києві сьогодні, 3 квітня, оголосили І рівень небезпеки. За інформацією Укргідрометцентру, негода буде вирувати по території Київщини. 

Крім того, штормове попередження було оголошено в цей день в західних, північних, Вінницькій та Черкаській областях. Пориви вітру очікувались 15-20 м/с. 

Також синоптики закликали під час сильного вітру щільно зачиняти вікна, забирати з балконів предмети, які можуть випасти назовні, триматися подалі від рекламних щитів та великих дерев. 

Вас також можуть зацікавити новини: