Співробітників поліції підозрюють у сексуальному насильстві щодо неповнолітньої / фото ua.depositphotos.com

Мешканка Черкас у суботу, 6 травня, повідомила правоохоронцям, що щодо її 17-річної доньки було вчинено злочин сексуального характеру.

Правоохоронці провели перевірку та з’ясувалося, що до злочину можуть бути причетні двоє поліцейських, і про це невідкладно повідомили співробітникам Державного бюро розслідувань, йдеться на сайті Головного управління Нацполіції в Черкаській області.

Підозрюваних затримали, слідчі ДБР повідомили їм про підозру. Затриманих вже звільнили з поліції. Безпосередніх керівників підозрюваних поліцейских відсторонили від виконання службових обовʼязків.

Відео дня

"У поліції Черкащини співробітники внутрішньої безпеки та головної інспекції Нацполіції проводять службове розслідування, матеріали якого в найкоротший термін будуть скеровані до ДБР та долучені до матеріалів кримінального провадження", - йдеться у повідомленні.

Цікаві кримінальні новини - сьогодні це варто знати

5 травня стало відомо, що в Одесі заарештовали керівника одного з відділів обласного управління патрульної поліції. "Правоохоронця" звинувачують у вимаганні хабаря за супровід великогабаритних вантажів.

За відомостями слідчих, зловмисник налагодив "схему" систематичного отримання грошей за перевезення великогабаритного вантажу та його супровід машиною поліції. Кожен супровід коштував 300 доларів.

Вас також можуть зацікавити новини: