Водій не постраждав / фото ГУ НП Чернігівщини

На Чернігівщині невідомі обстріляли автомобіль кандидата на посаду міського голови Прилук.

Як повідомили у секторі комунікацій ГУ Нацполіції в області, поліція проводить оперативно-розшукові заходи зі встановлення осіб, які вчора уранці на автошляху між селами Линовиця та Бубнівщина Прилуцького району обстріляли позашляховик кандидата.

Згідно з інформацією, повідомлення про напад на автівку надійшло учора близько 6-ї ранку на спецлінію «102». На місце події виїхало керівництво Прилуцького відділу поліції, слідчо-оперативні групи Головного управління Національної поліції в Чернігівській області та Прилуцького відділу поліції.

Відео дня

Під час огляду обстріляного позашляховика поліцейські виявили отвори, схожі на кульові. Невідомий стрілець влучив у лобове скло автівки та у скло передніх дверцят з боку водія. Обставини події наразі встановлюються. Водій автівки не постраждав.

За фактом злочину слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство). Досудове розслідування триває.

Водночас, як повідомляють місцеві журналісти, нападу зазнав кандидат на посаду Прилуцького міського голови Сергій Ткаченко.

Кандидат Сергій Ткаченко / фото Facebook Сергія Ткаченка

За даними сайту ЦВК, він балотується від Європейської партії України. Займається підприємницькою діяльністю.Джерело: Крім цього, у соцмережах Ткаченко позиціонує себе як отаман Прилуцького козацького полку.