У Рівному невідомі в балаклавах скоїли напад на суддю міського суду / фото Pietro Izzo via Flickr

На Рівненщині правоохоронці розслідують напад на суддю Рівненського міського суду біля його будинку, який було скоєно вчора ввечері.

Як повідомляє прес-служба Рівненської обласної прокуратури, під процесуальним керівництвом Рівненської місцевої прокуратури розпочате досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного заподіяння судді тілесних ушкоджень (легких або середньої тяжкості) у зв’язку з його діяльністю, пов’язаною із здійсненням правосуддя (ч. 2 ст. 377 КК України).

Читайте такожУ поліції розповіли, чому застосували силу до активістів після суду щодо арешту музиканта Антоненка

Відео дня

За попередніми даними, ввечері 6 жовтня на суддю Рівненського міського суду біля власного будинку напали двоє невідомих осіб в балаклавах. Вони застосували газовий балончик та нанесли судді тілесні ушкодження у вигляді множинних забоїв. Після огляду та надання необхідної медичної допомоги потерпілий відпущений додому.

Проведено огляд місця події, в ході якого вилучено аерозольний балон «Кобра-1Н».

Перевіряються всі можливі версії, серед яких як побутовий, так і професійний конфлікт.

Досудове розслідування проводять слідчі Рівненського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області. Створено слідчо-оперативну групу з числа досвідчених працівників. Хід розслідування перебуває на особистому контролі керівництва обласної прокуратури.

Зловмисникам загрожує обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до шести років.

Вас також можуть зацікавити інші новини: