Габріеллу Яцкович знайшли мертвою в будинку з пакетом на голові / фото zakarpattya.net.ua

В Ужгороді Закарпатської області на горищі одного з приватних будинків знайдена мертвою з пакетом на голові 36-річна місцева жителька Габріелла Яцкович, яку бачили востаннє у четвер, 30 грудня.

Жінку знайшли мертвою на вул. Капушанській у будинку її матері, яка нещодавно пішла з життя, повідомляє "Закарпаття онлайн", посилаючись на дані джерел у правоохоронних органах.

За відомостями видання, Яцкович, швидше за все, задушили. 

Відео дня

Джерела також поділилися, що з телефона жінки невідома особа від її імені ще певний час листувалася для того, щоб відтягнути час виявлення вбивства. Можливо, до злочину причетна людина, яка входить у кримінальні кола.

"…останній зафіксований контакт з телефону вбитої було здійснено в районі Виноградова. При цьому автор повідомлень від імені власниці телефону вказував, що вона, начебто, поїхала на відпочинок до Єгипту, а на "підтвердження" вислав фото з цієї країни з інтернету, датовані 2019 роком", – дізналися журналісти.

Читайте такожПідпал авто журналіста на Закарпатті: затримано підозрюваного, названо мотив злочину (фото)Про зникнення Яцкович правоохоронцям 10 січня повідомила її знайома, але спершу цьому не було надано серйозного значення.

Журналісти додали, що поліція почала діяти після того, як тему стали активно обговорювати у соцмережах.

Люди, які знали Яцкович, почали турбуватися, оскільки вона була дуже відповідальна, хоч і не відкрита, тому не могла без попередження не вийти на роботу і залишити надовго на вулиці свого улюбленця – пса Барбоса. Журналісти довідалися, що з часу зникнення жінки собака жив у дворі будинку й вив.

Габріелла Яцкович знайдена мертвою / фото Поліція Закарпаття

Журналісти також дізналися, що жінка після смерті матері оформляла на себе спадщину, зокрема, зробила документи на землю.

Нагадаємо, на початку січня в Одеській області біля села Паліївка в дачному будинку знайшли мертвими п'ять осіб, серед загиблих було троє малолітніх дітей. Можлива причина смерті п’ятьох осіб – отруєння чадним газом.

Вас також можуть зацікавити новини: