На Одещині сталася жахлива ДТП, правоохоронець був п'яний / фото ілюстративне ua.depositphotos.com

На Одещині сталася жахлива аварія за участю правоохоронця, у якій пасажири отримали важкі травми. Як повідомляє прес-служба Державного бюро розслідувань, подія сталася поблизу села Єреміївка.

За попередніми даними слідства, правоохоронець, перебуваючи за кермом у стані сп'яніння, зіткнувся з вантажівкою, що їхала у попутному напрямку. Внаслідок ДТП одному з пасажирів ампутовано ноги, а інший пасажир отримав численні переломи та садна. Обох травмованих було госпіталізовано.

На місце ДТП виїхали працівники бюро. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286-1 КК України. Триває розслідування.

Відео дня

ДТП за участю правоохоронців

З'явилися нові шокуючі подробиці збиття поліцейським пенсіонерки. Правоохоронець, виїжджаючи заднім ходом від будинку, наїхав на пішохідку. У авто з правоохоронцем їхала його дружина, яка теж співробітниця правоохоронного органу. Після наїзду подружжя перемістили потерпілу на лаву під під'їздом, після чого викликали швидку допомогу.

Не дочекавшись медиків, водій залишив місце аварії, пізніше пішла і його дружина. Літня жінка від отриманих травм померла в лікарні у той же день. Встановлено, що машина переїхала людину двічі. Згодом прес-служба ДБР оприлюднила відео, на якому чітко видно, що машина переїхала людину двічі. Після цього із машини виходять чоловік та жінка і несуть потерпілу на лавку.

Вас також можуть зацікавити новини: