Українську модель побили на турецькому курорті / instagram.com/dariakyryliuk

У побитті української моделі Дар'ї Кирилюк на курорті в Туреччині запідозрили її бойфренда.

Читайте такожЗ'явилося відео побиття української топ-моделі на пляжі у Туреччині

Як повідомляють турецькі ЗМІ, в справі з'явився свідок, який звернувся в поліцію і заявив, що проживає в будинку навпроти того, який орендували модель з її хлопцем, бізнесменом Бараном Гюнешем, і в той вечір «чув з вікон крики і лайку».

Відео дня

«Я побачив, що б'ють дівчину. Через деякий час вона вийшла з дому і спробувала сховатися. Я підійшов до неї, і вона сказала, що у неї з молодим чоловіком сталася бійка. Я подзвонив в поліцію», - розповів свідок.

У той же час сама модель заперечує причетність бойфренда до події і наполягає на тому, що її побили охоронці пляжного клубу Momo, пише «Страна.ua». «Спочатку вони побили мене і мого хлопця, а потім кажуть, що він побив мене. Мій хлопець допомагав мені під час нападу панічної атаки», - цитує видання дівчину. Друзі пари в бесіді з порталом відзначили, що бізнесмен «ніколи не піднімав руку на Дар'ю» і його просто «хочуть виставити винним».

Як повідомляв УНІАН.Lite, 4 серпня стало відомо про те, що на курорті Чешме побили українську модель Дар'ю Кирилюк . Власник пляжу Momo в Туреччині Бурак Бешер, на якому була побита українська топ-модель, звинуватив дівчину у наклепі. Вона говорила, що її побили охоронці даного пляжу.

Тим часом, міністр культури і туризму Туреччини Мехмет Нурі Ерсой засудив напад на українку. Він обіцяє покарати винуватців побиття української моделі на курорті в Чешме.

А 5 серпня в ЗМІ з'явилося відео інциденту з українською моделлю Дар'єю Кирилюк на курорті Чешме.