Потерпілим із численними ножовими пораненням надали медичну допомогу \ фото REUTERS

У центрі міста Сєракув у Великопольському воєводстві на заході Польщі група громадян Грузії напала з ножами на групу українців.

Читайте такожУ Польщі під час затримання загинув український заробітчанин: поліція застосувала електрошокерЯк повідомляє Польське радіо, за інформацією слідчих, причиною бійки стало зведення рахунків між чоловіками, можливо, за національною ознакою.

Четверо дорослих іноземців напали на групу з трьох інших іноземців із використанням гострих предметів, ймовірно, ножів. Після бійки вони втекли з місця події, залишивши закривавлених поранених чоловіків.

Відео дня

Відомо, що один із поранених чоловіків після інциденту прибіг до сусідньої крамниці та попросив про допомогу. Бійку побачив один із жителів сусіднього будинку і повідомив про інцидент поліцію та швидку допомогу.

Виявилося, що побиті чоловіки – громадяни України, на яких напали грузини. Усі вони є жителями Мєндзиходзького повіту Великопольського воєводства, працівники місцевих фірм.

Потерпілим із численними ножовими пораненням надали медичну допомогу, а поліція невдовзі затримала чотирьох зловмисників. Громадян Грузії арештували та висунули обвинувачення, за які їм загрожує від шести місяців до восьми років позбавлення волі.

Постраждалих українців госпіталізували, а одного з них прооперували.

Новини по темі