Підозрюваному загрожує довічне ув'язнення / фото УНІАН

У Києві правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві однієї людини та пораненні ще вісьмох в ході конфлікту, який стався 21 червня у смт Іршанськ Хорошівського району Житомирської області.

Як повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Житомирській області, 40-річного жителя Іршанська, який перебував у розшуку, затримали вночі 2 липня в одному з мікрорайонів Києва.

Читайте такожНа Житомирщині зловмисник поранив ножем 9 осіб, одна з них померла

Відео дня

«За нашою інформацією, чоловік переховувався в одній із зйомних квартир упродовж двох останніх діб. Його пересування були максимально обмежені і кожен вихід на вулицю супроводжувався конспіративними заходами», - йдеться у повідомленні.

За наявною інформацією, чоловік спочатку кілька днів переховувався в одному з дачних масивів Хорошівського району, а потім уночі попутним транспортом дістався столиці.

Нині йому оголошено про підозру у вчиненні кримінальних діянь, передбачених ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Чоловікові може загрожувати ув’язнення на термін до 15 років або довічне позбавлення волі.

Зазначається, що раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень та вимагання.

Судом чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб без права внесення застави.

Як повідомляв УНІАН, 21 червня у смт Іршанськ Хорошівського району Житомирської області конфлікт між відпочивальниками кафе закінчився сутичкою, у результаті якої 9 людей отримали ножові поранення. Один з потерпілих, 28-річний місцевий житель, помер. Підозрюваний у нанесенні травм з місця події утік.