Вбивство 13-річної дівчинки на Харківщині - нові подробиці про матір / Информатор

28 травня апеляційний суд Харкова розгляне апеляційну скаргу адвоката підозрюваної у навмисному вбивстві своєї 13-річної доньки Тетяни П’янової щодо зміни запобіжного заходу на домашній арешт.

Адвокат П’янової раніше вимагала помістити свою клієнту під домашній арешт, мотивувавши це відсутністю доказів щодо того, що П’янова може переховуватися від слідства.

Читайте такожУбивство 3-річного сина депутата в Києві: батько звернувся до Зеленського

Відео дня

Водночас мешканці села серйозно занепокоєні можливою зміною запобіжного заходу, передає Сегодня. Депутатка сільської ради розповіла журналістам, що робила жінка незадовго до трагедії.

«Незадовго до вбивства вона віддала брату ікони, які раніше в неї були вдома», – сказала депутатка.

Сусідка ж підозрюваної додала, що Тетяна закрила темною тканиною дзеркало в оселі.

«Після того, як вона зняла ікони в себе вдома, то попросила нічого в неї не запитувати. Відповіла, що, мовляв, це її секрет. І після цього накрила темною тканиною дзеркало», – поділилась місцева мешканка. При цьому вона зауважила, що жінку ніколи не помічали за заняттями магією або окультизмом.

Як повідомляв УНІАН, 30 квітня вранці у Харкові поліцейські затримали оголену жінку в неадекватному стані. В одній руці вона тримала ніж, в іншій – пакет, в якому була відрізана голова людини.

Згодом до поліції звернувся житель села Подвірки та повідомив, що вранці виявив обезголовлене тіло своєї 13-річної племінниці. У будинку він мешкає разом зі своєю сестрою та її донькою.

Врешті-решт поліція встановила, що жінка вбила свою власну дочку.