Батько підрізав сина на Київщині / фото kv.npu.gov.ua

У Білоцерківському районі Київської області батько під час сварки поранив свого сина ножем.

Як інформує Відділ комунікації поліції Київської області, медики повідомили поліції про те, що в селі Озерна 70-річний батько вдарив ножем у живіт 49-річного сина.

"Правоохоронці з'ясували, що обидва чоловіки напередодні вживали алкоголь, після чого син ліг спати, а батько п'яним пішов у гості до сусіда. Пізніше чоловік повернувся додому, прийшов до кімнати сина, де між ними виникла сварка", - розповіли правоохоронці.

Поліцейські встановили, що на тлі словесної перепалки син вдарив батька кулаком в голову. Після цього чоловік схопив ніж, який лежав на столі, та встромив його синові в живіт.

Читайте такожВ Одесі в залі суду блогер Домбровський лезом порізав собі шию"Закривавлений зловмисник вибіг з будинку й став кликати на допомогу. Небайдужі сусіди викликали швидку. Пораненого сина доставили у лікарню", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці затримали батька та повідомили про підозру за ч.1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Батько підрізав сина / фото kv.npu.gov.ua

Вас також можуть зацікавити новини