Чоловік помер наступного дня у лікарні / ua.depositphotos.com

В Одеській області у результаті нещасного випадку помер працівник гіпермаркету компанії «Епіцентр К».

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомили в Державній службі України з питань праці.

«У товаристві з обмеженою відповідальністю «Епіцентр К», розташованому в Овідіопольському районі Одеської області, стався нещасний випадок зі смертельним наслідком. 17 березня продавця продовольчих товарів було знайдено непритомним на підлозі складу відділу «Покриття для підлоги. Плитка», - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Читайте такожПожежа в "Епіцентрі" Первомайська: потерпілому охоронцеві під час нападу прорубали голову (відео)

Потерпілому було викликано швидку медичну допомогу, його госпіталізували. Наступного дня, 18 березня, він помер у лікарні, за попередньою інформацією, в результаті травми голови.

Наразі вживаються заходи щодо створення комісії для розслідування цієї події, зазначили у відомстві.

У компанії «Епіцентр» висловили щирі співчуття рідним та близьким загиблого працівника. Там запевнили, що родині буде надана уся необхідна допомога.

«Наразі обставини трагедії вивчає слідство, а також створена спеціальна комісія по розслідуванню нещасного випадку, до складу якої увійшли представники Держпраці Одеси та Одеської області, представники управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Одеській області, департаменту соціальної політики Одеської області державної адміністрації, Федерації профспілок Одеської області та представники ТОВ «Епіцентр К». Причини смерті будуть встановлені після закінчення розслідування, а також будуть проведені відповідні заходи, запропоновані спеціальною комісією з розслідування нещасного випадку», – прокоментували у компанії.

Довідка УНІАН. Група компаній «Епіцентр» (Epicentr Group, включає в себе компанії «Епіцентр К», «Епіцентр Агро» та інші), якою володіють народний депутат Олександр Герега та його дружина Галина Герега, управляє роздрібною мережею з 58 гіпермаркетів, а також є сільгоспвиробником, який працює на земельних ділянках площею 110 тис. га з виробництвом 600 тис. тонн сільгоспкультур на рік.

Пожежа в «Епіцентрі» Первомайська: що відомо

  • 2 лютого в місті Первомайськ Миколаївської області рятувальники ліквідували масштабну пожежу в торговому центрі «Епіцентр».
  • За даними поліції, пожежу влаштував 37-річний чоловік, озброєний ножем і сокирою.
  • Він розлив у приміщенні горючу рідину і влаштував підпал, поранив охоронця і намагався втекти. При затриманні злочинець поранив сокирою ще одного охоронця.
  • В «Епіцентрі» заявили, що паліїв у Первомайську було двоє.