Водій автомобіля Volkswagen здійснив наїзд на військовослужбовців Національної гвардії / фото Київська міська прокуратура

Водія легковика, який скоїв смертельну ДТП на блокпосту у Києві 25 липня, взято під варту на два місяці без права внесення застави. Про це повідомила прес-служба Київської міської прокуратури.

"За клопотанням Київської міської прокуратури взято під варту на 2 місяці без права внесення застави водія автомобіля Volkswagen, який 25 липня 2023 року, вчинив смертельну ДТП, в результаті якої один військовослужбовець загинув, а іншого госпіталізовано з травмами", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що запобіжний захід обрано Шевченківським районним судом м. Києва.

Відео дня

Смертельна ДТП на блокпосту у Києві - що відомо

25 липня на Берестейському проспекті у столиці водій автомобіля Volkswagen в період дії комендантської години, здійснив наїзд на військовослужбовців Національної гвардії, які несли службу на блокпосту. Внаслідок ДТП один військовий від отриманих травм помер, а інший - госпіталізований у важкому стані. Крім того, водій протаранив автомобіль, в якому перебував військовослужбовець.

Водія затримали на місці. Попередньо, він був тверезий.

25 липня чоловік отримав підозру за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Водію авто загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Вас також можуть зацікавити новини: