Житель Миколаєва застрелив поліцейського і поранив військового / фото поліція Миколаївської області

Чоловік на будівельному майданчику в Миколаєві застрелив поліцейського та поранив військового. Стрілка ліквідували на місці.

Про це повідомили в прес-службі Національної поліції Україна.

Відзначається, що охоронець одного з будівельних майданчиків повідомив в поліцію про сторонніх людей. На місце прибули поліцейські та військовослужбовці.

Відео дня

На одному з поверхів чоловік почав стріляти з рушниці, в результаті чого загинув 39-річний поліцейський, а військовий отримав поранення руки. Стрілка ліквідували на місці. Ним виявився 37-річний житель Миколаєва. Біля його тіла виявили мисливську рушницю та гільзи.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 348 "Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку та  державного кордону або військовослужбовця" Кримінального кодексу України

Як раніше повідомляв УНІАН, Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич 22 травня повідомив, що у місті чути вибухи. Він зазначив, що російські окупанти застосували касетні снаряди. Сенкевич закликав жителів міста триматися якомога далі від вікон та не забувати про правило двох стін.

Вас також можуть зацікавити новини: