Конфлікт з перестрілкою стався в ресторані "Арарат" / фото поліція

В Одесі в ресторані «Арарат», розташованому в курортній зоні, сьогодні ввечері двоє людей отримали вогнепальні поранення. Як повідомили журналістам у прес-службі Управління СБ України в Одеській області, співробітники спецслужби затримали зловмисників, які влаштували перестрілку в ресторані.

Як зазначили в управлінні, оперативники спецпідрозділу "К" УСБУ в Одеській області оперативно зреагували на інцидент, який стався в одному з ресторанів.

"Вихідці з кавказького регіону влаштували стрілянину з вогнепальної зброї. Двоє з них отримали поранення. Кулі влучили навіть у вікна протилежного будинку. За оперативною інформацією учасники перестрілки відносяться до одного з організованих злочинних угруповань регіону», - розповіли в прес-службі.

Як уточнили у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області, сталася перестрілка між двома чоловіками, особи яких зараз встановлюються.

"Грубо порушивши громадський порядок, правопорушники намагалися втекти з місця події, проте були затримані співробітниками СБУ», - повідомили у відділі.

В результаті збройного конфлікту обидва його учасники отримали вогнепальні поранення різного ступеня тяжкості. Чоловікам надали медичну допомогу, їхньому життю нічого не загрожує.

Наразі на місці працює слідчо-оперативна група поліції та керівництво ГУНП. Встановлюються обставини події. За фактом хуліганства із застосуванням зброї розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Як повідомили в соціальних мережах очевидці, конфлікт з перестрілкою стався в ресторані «Арарат», розташованому на Гагарінському плато (курортна Аркадія).

Читайте такожНа Запоріжжі чоловік влаштував різанину у кафе: четверо поранених (фото)

Вас також можуть зацікавити новини: