Максим Кривош заперечив, що в нього були спільники / колаж УНІАН

Максим Кривош, який 21 липня в Луцьку захопив автобус із заручниками, заявив, що в нього не було спільників. Про те, що Кривош діяв не сам, раніше повідомляли правоохоронці.

Про це Кривош заявив перед судовим засіданням, де йому мають обрати запобіжний захід. Про це пише hromadske.

«Немає в мене спільників, це все вигадки спецслужб», — заявив чоловік .

Відео дня

Після затримання Кривоша очільник МВС Арсен Аваков на брифінгу повідомив, що той діяв не сам. Аваков також заявив, що «кількох спільників» Кривоша вже затримали, зокрема в Харкові.

Пізніше поліція повідомила, що йдеться про 43-річного чоловіка, який, імовірно, мав контакти з Кривошем. 22 липня йому повідомили про підозру.

Читайте такожХарківський спільник луцького терориста відправляв йому зброю неодноразово - поліція

Як повідомляв УНІАН, 21 липня о 9:25 в Луцьку озброєний Максим Кривош захопив рейсовий автобус з пасажирами. У заручниках опинились 13 осіб. Близько 22:00 всі захоплені громадяни були звільнені, а чоловіка затримано. Кривошу 44 роки, він двічі судимий.

Йому інкримінують вчинення терористичного акту, захоплення та тримання осіб як заручників з погрозою знищення людей, посягання на життя працівника правоохоронного органу, а також незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами (ч. 1 ст. 258, ч. 2 ст. 147, ст. 348, ч. 1 ст. 263 КК України).