Сімейний конфлікт стався 4 жовтня 2020 року / фото slutsk24.by

Богодухівський районний суд Харківської області виніс вирок харків'янці, яка вбила чоловіка, завдавши йому між ніг один удар ножем.

Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

За даними слідства, сімейний конфлікт стався 4 жовтня 2020 року. Під час сварки дружина вдарила свого чоловіка ножем в область паху. Від отриманого поранення потерпілий помер. Жінка частково визнала свою провину.

Відео дня

За її словами, перед вбивством вони з чоловіком випивали в гостях. Повернувшись додому, жінка почала готувати курку, а її чоловік сказав, що поїде прогулятися до друзів або до інших жінок. Через це у них виник конфлікт, внаслідок якого чоловік отримав смертельну рану ножем. Хоча його дружина стверджує, що він сам впав на ніж в її руці.

Читайте такожКиянка запропонувала переходжому випити, але той відмовився і вбив її

За умисне вбивство суд засудив уродженку Вінниці до дев'яти років позбавлення волі. Її також зобов'язали виплатити свекрусі 100 тисяч гривень компенсації моральної шкоди.

На цей час вердикт не набув чинності і може бути оскаржений в апеляції.

Нагадаємо, у Нікополі Дніпропетровської області хлопець вбив свою кохану.

26 вересня близько 22:00 38-річна жінка зі своїм 35-річним співмешканцем розпивали спиртні напої. У якийсь момент у них виникла сварка, чоловік схопив ніж зі столу і ззаду штрикнув їм свою кохану в область лівої нирки.

Після цього він не став викликати "швидку", але сам обробив рану. Жінка ще залишалася у свідомості.

Потім обидва лягли спати в різних кімнатах. Вранці чоловік побачив, що співмешканка мертва, і тоді викликав поліцію. Правоохоронці вилучили ніж, а хлопця затримали.