Tesla Андрія Богдана / фото ЗупиниЛося

Сьогодні вночі у Дніпровському районі згорів автомобіль Tesla, який, за даними ЗМІ, належить екс-голові Офісу президента України Андрій Богдану.

Читайте такожУ Києві горіла Tesla екс-глави ОП Богдана, в якій Зеленський раніше знімав свої відеоролики - ЗМІ

"Вогнем пошкоджено три транспортні засоби - "Тесла" і дві припарковані поруч автівки "Мазда" і "Хонда", які належать місцевим мешканцям", - повідомила прес-служба Нацполіції.

Відео дня

Як зазначається, слідчо-оперативна група провела огляд місця події. Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. В рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом умисного знищення або пошкодження майна шляхом підпалу,  слідчі призначать необхідні експертизи.

Правоохоронці проводять комплекс оперативно-розшукових та слідчих дій для встановлення всіх обставин підпалу авто та причетних до правопорушення осіб.

Чим запам'ятався Богдан на посаді глави ОП

  • Обійнявши посаду глави АПУ, Богдан заявляв про ймовірність винесення на всенародний референдум питання про укладення мирних домовленостей з РФ.
  • 24 липня 2019 го Богдан звернувся до уряду з проханням звільнити голову КМДА Віталія Кличка, що стало приводом для численних політичних ток-шоу за участю обох політиків, але ця історія поки не дійшла до свого логічного завершення.
  • Влітку журналісти проекту Bihus.Info заявили, що Богдан засвітився в офшорній схемі, причетній до кредитної афери на 200 мільйонів.
  • Також Андрій Богдан запам'ятався тим, що після «нормандського» саміту в Парижі 9-10 грудня під час прес-підходу Зеленського до українських журналістів він заспівав пісню Океану Ельзи "Холодно", закликаючи таким чином журналістів швидше завершувати свої питання до глави держави, чим порадував користувачів соцмереж.