У Чернівецькій області авто влетіло в колодязь / фото прес-служба поліції Чернівецької області

Автомобіль "ВАЗ" протаранив бетонний навіс колодязя в Чернівецькій області. 25-річний водій після аварії з власної необережності впав у колодязь.

Про це повідомляє прес-служба поліції Чернівецької області.

Інцидент стався в ніч з 4 на 5 вересня в Дністровському районі.

Відео дня

За даними поліції, водій "ВАЗ" хотів повернути на право, але не впорався з керуванням та протаранив бетонний навіс колодязя. Після ДТП він вийшов з авто й з власної необережності впав у колодязь. Попередньо, водій був не тверезий.

Читайте такожНа Одещині через "нічні перегони" у ДТП постраждала неповнолітняПравоохоронці, які прибули на місце аварії, почули крики про допомогу з колодязя. Вони не розгубилися і за допомогою троса витягли чоловіка. Поліцейські надали потерпілому першу допомогу і викликали лікарів, які його госпіталізували. У чоловіка діагностували травми голови, численні забої та переломи.

Крім того, в ДТП постраждали ще чотири людини – пасажирки авто. У них серйозних травм не виявили та відпустили додому після огляду лікарями.

Відомості внесли Єдиний реєстр досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами" Кримінального кодексу України

Як раніше повідомляв УНІАН, на Хортиці п'яний чоловік, 1972 року народження, на авто "Honda Accord" 29 серпня перевищив швидкість і збив подружжя, які йшли разом з 5-річною донькою. Постраждалі отримали численні травми і були госпіталізовані. 

Дівчинка померла у Запорізькій обласній клінічній дитячій лікарні.