У маршрутці на Троєщину впіймали "карманника" / скріншот

У столичній маршрутці напередодні ввечері впіймали "на гарячому" кишенькового крадія, жертвою якого став один з пасажирів.

Про це пише "Київ оперативний".

Як зазначено у повідомленні, 38-річний зловмисник з хворобою ноги прибув до України з Грузії, за його словами, три роки тому. Вчора він ледь не вкрав гроші у молодого хлопця. Той їхав з Оболоні на Троєщину й на під'їзді до Північного мосту побачив, що його сумка порожня й відкрита.

"Озирнувся і побачив літню жінку, яка вказала йому на двох чоловіків, які здійснили крадіжку. Він підійшов до них, але ті почали казати водію маршрутки, щоб той зупинився і нібито вони бачили хто це зробив. Маршрутка зупинилися, вони та ще декілька небайдужих громадян вийшло. Товстий почав казати, що зараз покаже, де викрадене і хлопцю лише треба піти із ним. Люди викликали поліцію і товстий почав тікати. Небайдужа жінка схопила товстого ворюгу за сумку, але той вирвався, залишив свою сумку і втік, залишивши свого друга, у якого і було все викрадене", - йдеться у повідомленні.

Читайте такожУ мережі показали, як "працюють" крадії в Києві: оприлюднено відео злочину

Другого зловмисника вдалося затримати. На місце викликали правоохоронців.

На камеру карманник заявив, що нібито хлопець "сам втратив гроші", а він йому їх повернув. "Кажу, як є", - заявив зловмисник, запевняючи, що проблем з законом в Україні та Грузії не мав.

Раніше в Києві біля прокуратури помітили трьох крадійок: затримувати їх довелося прокурорам.