За один проданий порнографічний матеріал зі своїми дітьми жінки отримували до 2 тис. грн. / фото Офісу Генпрокурора

Столична поліція викрила двох жінок, які розбещували своїх малолітніх дочок, виготовляли за їх участю дитячу порнографію та розповсюджували її для отримання прибутків.

Як повідомили в Офісі генпрокурора, досудовим розслідуванням встановлено, що двоє не пов’язаних між собою жінок упродовж 3-4 років організовували фото- та відеозйомки своїх дітей 6 та 9 років з метою виготовлення матеріалів, що містять зображення відвертої сексуальної поведінки та є дитячою порнографією.

Надалі вони збували порнографічну продукцію через інтернет невстановленим особам, за що отримували прибуток. За один матеріал жінки отримували до 2 тис. грн.

Відео дня

Під час обшуків за місцями проживання підозрюваних на мобільних телефонах та комп’ютерах виявлено фото та відео за участю малолітніх дівчаток. Наразі жінок затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Читайте такожЗнайомився в мережі, залякував: в Одесі затримали ґвалтівника школярокОдній із підозрюваних суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави, іншій - готується аналогічне клопотання.

Обом жінкам повідомлено про підозри в розбещенні їх дітей і створенні порнопродукції з метою отримання прибутків (ч. 2 ст. 156, ч. 1 ст. 301-1 Кримінального кодексу України, ч. 4 ст. 301 КК України у редакції від 20.01.2010 року).

Вас також можуть зацікавити новини: