У Києві біля готелю таксист вдарив літню італійку / Скріншот

У центрі Києва біля готелю "Президент" водій таксі штовхнув і вдарив одну з італійок-пасажирок, постраждала була літнього віку. Від удару з жінки злетіли окуляри, і зловмисник почав їх "забивати" ногами.

Після інциденту жінки були перелякані та швидко зайшли в готель, а охоронець вдав, що нічого не відбувається, повідомила очевидиця Ольга Нємцева на своїй сторінці у Facebook.

"Таксист бив... іноземку! А потім намагався домовитися зі мною, щоб я не розповідала про побачене!", – поділилася вона.

Жінка додала, що була шокована, заблокувала машину таксиста й пригрозила йому судом. За словами Нємцевої, чоловік намагався домовитися з нею, щоб вона не розповідала про те, що трапилося.

"…Він почав доводити мені, що все зробив правильно, мовляв, просто не пощастило, що саме я їхала за ним, і тепер "псую йому день"… Потім почалися вмовляння, тиск на жалість… Я повела його до жінок на ресепшн просити пробачення. Перелякані, вони не одразу збагнули, що ми від них хочемо…", – додала Нємцева.

За словами очевидиці, вона не вважає, що вибаченнями зловмисник загладив свою провину. Жінка написала, що вирішила звернутися до правоохоронців.

Готель "Президент" в Києві знаходиться за адресою вул. Госпітальна, 12.

Вас можуть зацікавити такі новини: