Внаслідок атаки пошкоджено понад 40 приватних гаражів / фото ДСНС

Внаслідок сьогоднішнього авіаудару по Харкову загинув залізничник, ще одну працівницю компанії поранено. Про це повідомляє Укрзалізниця. 

"Внаслідок обстрілу є втрати у родині залізничників. Загинув монтер колії Олександр Кот, 1998 року народження", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що ще одну залізничницю поранено, їй надається вся необхідна медична допомога.

За інформацією ДСНС, ворог вдарив керованими авіабомбами по цивільній інфраструктурі Харкова. Зокрема, дві авіабомби влучили по цивільній інфраструктурі у Київському та Холодногірському районах міста. Зафіксовані руйнування у двох цивільних будівлях. Одна людина загинула, є постраждалі. 

Як зазначили у відомстві, у Київському районі потужний вибух пошкодив адмінбудівлі та понад 40 приватних гаражів – у трьох виникла пожежа, зайнялись три легкові автомобілі, пошкоджені ще шість. Рятувальники оперативно ліквідували загорання.

Оновлено о 13:44. Як поінформував голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, внаслідок обстрілу одна людина загинула, дев’ять поранено. 

"24-річний чоловік був на роботі, коли росіяни завдали авіаудару. Пішов із життя внаслідок уламкового поранення", - розповів посадовець.

Серед дев'яти поранених до медичних установ госпіталізовано трьох жінок віком 28, 38, 40 років та одного 42-річного чоловіка — усі з вибуховими травмами.

Російська армія вчергове атакувала Харків – подробиці

Сьогодні російські окупанти вдарили по Харкову

За інформацією мера міста Ігоря Терехова, "прильоти" зафіксовані у Київському та Холодногірському районах.

Повідомлялось про одного загиблого та сімох поранених.

Вас також можуть зацікавити новини: