ДТП у Харкові / фото hk.npu.gov.ua

Поліція розповіла подробиці ще одної ДТП у Харкові за участю автомобіля Infinitі У результаті аварії жінка-пішохід загинула на місці.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася 28 жовтня у Слобідському районі міста, інформація про ДТП надійшла до оператора служби "102" о 18:04. Фельдшер швидкої допомоги повідомила про те, що на проспекті Героїв Сталінграда констатувала смерть 72-річної харків’янки", - йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що після наїзду на жінку Infinitі, від удару її відкинуло під колеса автівки Daewoo, що рухалась у зустрічному напрямку.

ДТП у Харкові / фото hk.npu.gov.ua

Слідчі встановили, що за кермом Infinitі перебувала 31-річна мешканка Харкова, за кермом Daewoo - 56-річний чоловік.

"За інформацією патрульної поліції, жінка-водій Infinitі раніше правила дорожнього руху не порушувала та до адміністративної відповідальності не притягалася", - зазначили в главку.

ДТП у Харкові / фото hk.npu.gov.ua

Зараз на місці події працюють слідчі, встановлюються обставини ДТП, опитуються свідки. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Читайте такожСмертельна ДТП у Харкові: пасажирка Infiniti розповіла, хто був за кермомНагадаємо, ввечері 26 жовтня в Харкові 16-річний водій Infiniti, намагаючись перетнути перехрестя проспекту Гагаріна та вулиці Одеська на червоний сигнал світлофора, зіткнувся з Chevrolet. В результаті аварії 58-річний водій Chevrolet загинув на місці, троє пасажирів Infiniti – двоє юнаків 19 років і 16-річна дівчина з важкими травмами доставлені в лікарню.

16-річному юнаку повідомлено про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України). повідомляє Офіс генерального прокурора. Його затримано, вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Вас також можуть зацікавити новини