Невідомі обстріляли авто Сергія Шефіра / фото УНІАН, Дмитро Хилюк

Водія першого помічника президента України Володимира Зеленського Сергія Шефіра вже прооперували, його життю нічого не загрожує.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні під час брифінгу повідомив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.

"Щойно прооперовано водія. Його життю нічого не загрожує. Хочу зазначити, що ще перед тим як поїхати до лікарні, він вказав слідчим на місце, звідки конкретно здійснювалися постріли, що дало можливість слідчому оперативно здійснювати огляд місця події і проводити необхідні слідчі дії", - зазначив міністр.

Замах на Шефіра: що відомо

Читайте такожБуло моторошно: Шефір розповів подробиці замаху на ньогоЯк повідомляв УНІАН, у середу, 22 вересня, вранці в районі села Лісники Київської області невідомі особи відкрили вогонь по автомобілю першого помічника президента України Сергія Шефіра.

В результаті обстрілу його водій отримав три вогнепальні поранення. Зараз він перебуває в лікарні "Феофанія".

Сам Шефір не постраждав.

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія повідомив, що Шефір після замаху перебуває в стані шоку і припускає, що злочинці могли стріляти саме по ньому, а в водія потрапили випадково.

Радник голови офісу Михайло Подоляк, коментуючи ранковий напад, заявив, що для нього він є очевидною спробою демонстративного вбивства ключового члена команди.

На знімках з місця події видно, що правоохоронці нарахували мінімум 17 вхідних кульових отворів. Сліди від пострілів знаходяться на лівій стороні автомобіля, що означає, що стріляли, ймовірно, через смугу зустрічного транспорту.