Жінці, яка 24 липня живцем згоріла під час пожежі у квартирі багатоповерхівки на Троєщині в Києві, було 77 років. Вона відмовлялася залазити на сходи і відштовхувала рятувальника.

Про це РБК-Україна розповіли в прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій. Сам трагічний інцидент стався на вулиці Миколи Закревського, 77

Там уточнили, що мешканці столиці, яка згоріла живцем на балконі восьмого поверху, було 77 років.

"На місце події були направлені рятувальники, одразу було поставлено сходи, щоб врятувати жінку. Пожежники намагалися вмовити її залізти на драбину, але вона не хотіла, перебувала в неадекватному і шоковому стані, відштовхувала рятувальника", – пояснили в ДСНС.

Станом на 11:00 ліквідація пожежі ще тривала. Рятувальники не мали даних, чи перебували в квартирі під час НП інші люди. Зазначається, що в приміщенні – дуже багато сміття.

Також на сторінці KIEVMAP в Telegram з'явилося відео, як жінка горіла на балконі, а до неї намагався дістатися рятувальник.

Відео не для людей зі слабкими нервами (21+)

Як повідомляв УНІАН, у Києві на Троєщині в п'ятницю вранці, 24 липня, спалахнула масштабна пожежа в квартирі житлового будинку. На балконі живцем згоріла жінка.